ANDERS TRØCK-KRONBERG

Med Anders Trøck-Kronberg som din advokat, har du en forsvarer, som på forhånd ved præcis hvad du er oppe imod. Anders har nemlig 10 års erfaring som anklager, og han kender derfor alt til arbejdsmetoderne hos både politi og anklagemyndighed. Dette er en stor fordel, når straffesagens svage punkter skal findes frem.

Straffesager afgøres i retssalen, og det er derfor vigtigt at vælge en forsvarer, som også har retorisk gennemslagskraft. Anders er kendt for at være særlig dygtig til argumentere på en overbevisende måde, således at der er større chancer for, at retten følger hans synspunkter.

Anders Trøck-Kronberg har opnået møderet for Landsret, hvilket betyder, at du kan have Anders som din forsvarer igennem hele straffesagen, dvs. helt fra sagens start hos politiet, igennem sagens behandling i Byretten og helt frem til og med en eventuel ankesag i Landsretten.

Anders kæmper engageret og målrettet for din sag, også selvom det kan tage tid og koste kræfter. Disse personlige egenskaber anvender Anders også privat, når han snører løbeskoene og udfordrer sig selv som langdistance ultra-løber på ekstreme distancer under vanskelige forhold rundt om i verden.

Tal om din sag med Anders Trøck-Kronberg