HELLE ANDERSEN

Advokat Helle Andersen er uddannet jurist fra Københavns Universitet i 1992 og fik sin advokatbestalling i 2004.

Hun har tidligere været ansat i politiets anklagemyndighed, hvor hun har arbejdet som offentlig politi-anklager i mere end 8 år.

Helle Andersen har også arbejdet hos flere statsadvokater fx Statsadvokaten for Fyn og Statsadvokaten for særlig Økonomisk Kriminalitet, der fører politiets straffesager. Som anklager har Helle Andersen ført mange straffesager, herunder sager om røveri, vold, voldtægt, større narkosager, terrorsager, sager vedr. økonomisk kriminalitet, skattestraffesager m.m.

Hendes store erfaring med behandlingen af større straffesager gør, at hun har et indgående kendskab til politiets arbejdsmetoder, og derfor hurtigt kan identificere sagens svage led, hvor der skal sættes ind og hvordan.

Helle Andersen ved, hvordan politiet arbejder og hvordan de tænker. Hun har stor erfaring i at møde i retten i straffesager.

Hun sætter sig grundigt ind i din sag og forbereder sagen grundigt, så hun altid er klar til at yde dig det bedste forsvar. Hun vurderer, om der skal foretages yderligere efterforskningsskridt, eller hvorvidt der skal indhentes andre oplysninger, der kan gavne dig og din sag.

Med Helle Andersen som din forsvarer kan du være sikker på at have en forsvarer ved din side, som sætter sig grundigt ind i sagen, som du altid kan komme i kontakt med og som er klar til at kæmpe for dig og din sag.

Efter jura-studiet tog Helle Andersen også cand.merc.aud. -studiet (revisor-kandidatstudiet, det vil sige den uddannelse som statsautoriserede revisorer har). Den viden anvendes til skattestraffesager og økonomisk kriminalitet, som Helle Andersen også har ført mange sager om fx i Bagmandspolitiet.

Erbil G.E. Kaya

Tal om din sag med Helle Andersen

Ring til Helle