NAZANIN HOSSEINI

Advokat Nazanin Hosseini er specialiseret i straffesager og har de seneste syv år ført adskillige straffesager i retten. Hun har stor erfaring med at føre alle typer af straffesager herunder sager om simpel og grov vold, narkotika, tyveri, røveri, afpresning, bedrageri, trusler, våbenbesiddelse, drabsforsøg, bandekriminalitet, udvisning osv.

Nazanin Hosseini har desuden møderet for landsret, hvorfra hun også har stor erfaring med at møde. Hun kan således hjælpe dig i en ankesag i landsretten.

Med Nazanin Hosseini som din forsvarer får du en meget engageret forsvarer, som altid er grundig forberedt uanset sagens størrelse, og som kæmper din sag både i og udenfor retssalen. Hun arbejder altid med det mål om at opnå det bedste resultat for sin klient, hvilket kan være en frifindelse eller en så lav og mild straf som muligt.

Hun sørger for at møde til en eventuel afhøring hos politiet, og gennemgår sagen fra start af med klienten samt lægger en strategi for sagen sammen med sin klient.

Nazanin Hosseini møder sine klienter i øjenhøjde, og kommunikerer altid ærligt og forståeligt samt sørger for, at klienten inddrages under hele forløbet, således at klienten føler sig hørt.

Hun vender hver en sten i politiets materiale, og holder ikke igen med at anmode politiet om at foretage yderligere efterforskningsskridt, hvis hun vurderer, at det kan være til gavn for klientens sag.

Hvis en klient er blevet varetægtsfængslet, besøger hun klienten indenfor en uge, og herefter besøger hun klienten løbende for at sætte vedkommende ind i politiets materiale. Hun hjælper også den varetægtsfængsledes familie, hvis der fx er problemer med at få besøg i arresten eller andre praktiske ting.

Nazanin Hosseini er altid tilgængelig for sine klienter og deres pårørende. Hun har stor forståelse for den svære situation, klienten og klientens nærmeste kan være i, som følge af straffesagen.

Udover almindelige straffesager hjælper Nazanin Hosseini også sine klienter med at søge erstatning, hvis de har været varetægtsfængslet, og senere er blevet frifundet, eller har fået en lavere straf end den periode, de allerede har siddet varetægtsfængslet i.

Herudover hjælper hun også med at søge om erstatning, hvis man har været anholdt, eller der har været foretaget visitation eller ransagning, uden at det har ført til en sag hos politiet.

Nazanin Hosseini hjælper også sine klienter med problemstillinger, som kan opstå i forbindelse med afsoning, eksempelvis hvis klienten har fået afslag på udgang eller prøveløsladelse.

Tal om din sag med Nazanin Hosseini