ØKONOMISK KRIMINALITET
ADVOKAT SOM KÆMPER 100% FOR DIN SAG

Inden for økonomisk kriminalitet er vi din advokat med mange års erfaring

Har du brug for hjælp i en sag om økonomisk kriminalitet, så står vi hos Advokatfirmaet Erbil G. E. Kaya klar til at hjælpe.

Økonomisk kriminalitet er systematiske og organiserede forbrydelser, der har stor økonomisk gevinst som motiv og begås af personer eller erhvervsvirksomheder.

Økonomisk kriminalitet er betegnelsen for en række forskellige former for kriminalitet som blandt andet omfatter bedrageri, underslæb, mandatsvig, skyldnersvig, skattesvig, børskriminalitet og hvidvask mv.

Straffesager om økonomisk kriminalitet er ofte kendetegnet ved stor kompleksitet og et omfangsrigt bevismateriale. Sagen stiller dermed store krav til din advokat, idet der kræves en forståelse for de erhvervsretlige forhold. Bliver du involveret i en sag om økonomisk kriminalitet, er det vigtigt at vælge en advokat med i erfaring i økonomisk kriminalitet, der også har forståelse for den forretningsmæssige og økonomiske vinkel, og som samtidig er skarp på de juridiske forhold i den konkrete sag. Det er også vigtigt, at du først taler med politiet, når din forsvarsadvokat har læst sagen igennem, og du har haft lejlighed til at tale med din egen advokat om proceduren ved økonomisk kriminalitet.

Du har ikke pligt til at udtale dig til politiet eller SKAT.

Det er anklagemyndigheden, der bestemmer, om en sigtelse skal føre til retsforfølgelse. Gennem afhøringer og fremskaffelse af yderligere beviser vil som din advokat forsøge at overbevise anklagemyndigheden om, at der ikke bør rejses en tiltale ved domstolene.

Advokatfirmaet Erbil G.E Kaya varetager i øvrigt alle sagstyper inden for økonomisk kriminalitet. Derfor er vi et godt valg, hvis du skal bruge en advokat med erfaring inden for økonomisk kriminalitet.

Læs mere om forsvarsadvokat Erbil G.E. Kaya.

Vi tager straffesager i hele Danmark!