PETER NISGAARD BRINK

Peter Nisgaard Brink har virket som advokat i mere end et årti, og hans engagement for at varetage din sag er drevet af et ønske om at yde det bedste forsvar for alle sine klienter og et ønske om en retfærdig sagsbehandling for alle.

Peter Nisgaard Brink har mangeårig erfaring med at føre straffesager af enhver art, herunder større sager om narkotikakriminalitet, vold, drab, tyveri og bedrageri. I retten vil han på engageret og overbevisende vis fremføre alt, hvad der taler til din fordel, så du får det optimale forsvar.

Han vil sørge for, at belyse politiets efterforskning, således at den ikke bliver ensidig og således, at alle relevante beviser kommer frem. Han møder dig i øjenhøjde, og han forklarer dig ærligt og forståeligt om din straffesag, og giver dig et indblik i, hvad politiet og anklagemyndigheden anklager dig for.

Hos Peter Nisgaard Brink finder du det engagement og den forståelse for din situation, som kan være altafgørende i den vanskelige periode, du gennemgår som sigtet, tiltalt og/eller varetægtsfængslet i en straffesag.

Peter Nisgaard Brink har møderet for Højesteret, og kan repræsentere dig i alle sager, uanset om din sag skal behandles i Byretten, Landsretten eller Højesteret.

Tal om din sag med Peter Nisgaard Brink