STRAFFESAGER
FÅ HJÆLP AF SPECIALISEREDE FORSVARSADVOKATER

Advokatfirmaet Erbil G.E Kaya yder højt kvalificeret specialistbistand i straffesager. Vi hjælper dig sikkert gennem hele forløbet i din straffesag. Hvis du bliver sigtet eller tiltalt for en forbrydelse er det helt afgørende, at du hurtigst muligt får kontakt til en dygtig og erfaren forsvarsadvokat, som kan lægge den rigtige strategi for din sag.

Allerede under politiets efterforskning kan vi bidrage med vores erfaring og indsigt hjælpe med at få rettet eventuelle misforståelser med henblik på, at sigtelsen kan frafaldes tidligt muligt i forløbet. Går sagen videre i retten, trækker forsvarsadvokaten på sin erfaring og viden inden for strafferet, og arbejder hen i mod en eventuel frifindelse eller så lav en straf som muligt.

Hos Advokatfirmaet Erbil G.E Kaya har forsvarsadvokaterne stor erfaring fra utallige straffesager vedrørende drab, drabsforsøg, røveri, afpresning, vold, narko, voldtægt, økonomisk kriminalitet, våbenbesiddelse, brandstiftelse, trusler, afpresning, bedrageri osv. Derudover har vi stor erfaring i sager om udvisning.

Vi har et indgående kendskab til politiets og anklagemyndighedens arbejdsmetoder, hvilket er en meget stor fordel, når strategien for et effektivt forsvar skal tilrettelægges.

Advokatfirmaet Erbil G.E Kaya tager straffesager over hele Danmark, og kan kontaktes på alle tider af døgnet.

Du er meget velkommen til at kontakte Advokatfirmaet Erbil G.E Kaya for en uforpligtende drøftelse af, om du ønsker at skifte til en forsvarsadvokat fra Advokatfirmaet Erbil G.E Kaya.

Læs mere om din forsvarsadvokat her.

Vi tager straffesager i hele Danmark!