STRAFFERET
KONTAKT LANDETS FØRENDE FORSVARSADVOKATER

Erfaren og kompetent strafferetsadvokat i København og Århus

Strafferet omhandler straffelovsovertrædelser og konsekvenserne heraf. Vi er hos Advokatfirmaet Erbil G.E. Kaya din strafferetsadvokat i Århus og København.

Strafferet er den del af juraen, som omhandler straffelovsovertrædelser og konsekvenserne heraf. Det strafferetlige område favner bredt og omfatter flere sagstyper. Sager inden for strafferet kan have meget indgribende betydning for den enkelte person, og derfor er det for denne type sager desto mere vigtigt, at man vælger en advokat med stor erfaring og ekspertise på området.

Det er en god ide at kontakte en strafferetsadvokat i samme øjeblik, du sigtes, eller får at vide, at du vil blive sigtet. Hos Advokatfirmaet Erbil G.E Kaya har vi flere specialister i strafferet i både København og Århus, så hos os er du sikret rådgivning fra en strafferetsadvokat med indgående kendskab til området.

En god strafferetssadvokat er mere end blot en dygtig jurist. Hos Advokatfirmaet Erbil G.E Kaya vil du få rådgivning og hjælp på højt fagligt og specialiseret niveau samtidig med, at du kan være sikker på, at tilgangen, til den situation du står over for, vil være baseret på en oprigtig interesse og menneskelig forståelse.

Vores opgave er at sikre dine rettigheder under processen, uanset hvad sigtelsen/tiltalen lyder på. Målet er at skabe det bedst mulige resultat for dig. Vi har mange års erfaring heri og har som kompetent advokat inden for strafferet opnået rigtig gode resultater for vores klienter.

Uanset hvor i landet du måtte befinde dig, kan vi repræsentere dig som din strafferetsadvokat, og vi er aldrig længere væk end et opkald eller en mail.

Vi har kontoradresse i København og i Aarhus.

Vi tager straffesager i hele Danmark!